Workshops

Men zegt wel eens: “kennis is macht…” maar de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik veel liever met zoveel mogelijk mensen.

Voor zowel grote als kleine groepen (maximaal 15, minimaal 5 deelnemers) kan ik ‘op maat’ workshops geven op het gebied van:

Triggerpoint Workshop voor consumenten
Wat zijn triggerpoints, hoe behandel je deze zelf, etc. Geschikt voor geïnteresseerden met weinig of geen vooropleiding.
Leerdoel: u leert de basis van deze therapie te begrijpen en in beginsel toe te passen op basis van een werkboek (niet inbegrepen). Na deze workshop weet u wat een triggerpoint is, hoe u deze kunt vinden en behandelen met enkele handige middelen (1 daarvan zit bij de workshop inbegrepen).
Voor ervaren triggerpoint therapeuten behoort intervisie uiteraard tot de mogelijkheden.
Prijs: afhankelijk van groep (indicatie € 100,- per persoon).

Intermittent Fasting

De nieuwe standaard op het gebied van gezondheid, vet verbranding en celvernieuwing.
Hoe pak je het aan, wat zijn de valkuilen, hoe vang je de dips op en nog veel en veel meer tips…
Zeer interactieve workshop waar U nog lang de ‘vruchten’ van zult plukken!
Prijs: afhankelijk van groep (indicatie € 100,- per persoon).

Blessure Preventie

Zoals de meeste wel weten put ik uit ruim 30 jaar krachtsport ervaring. Als Neuromusculair therapeut ben ik inmiddels zelf nog steeds actief op het gebied van CrossFit. In mijn praktijk kom ik ook de meest uiteenlopende sportblessures tegen, maar een aantal daarvan spant vaak de kroon. Voor grote groepen (CrossFit boxen) of Fitness Centra kan ik dan ook een interactieve workshop verzorgen en de mensen de nodige middelen geven om blessures te voorkomen of in een vroeg stadium te herkennen en manieren/middelen aanreiken deze zelf te behandelen.
Prijs: afhankelijk van groep (indicatie € 100,- per persoon).


Dorn Methode Workshop kennismaking

(vooropleiding minimaal MBO (sport)masseur)
Leerdoel: kennismaking met de theorie en techniek. Hoezo beenlengte verschil? Hoe meet ik dat? Hoe houd ik mijzelf ‘recht’, etc.). Een prima workshop om kennis te nemen van deze succesvolle techniek. Of om te bepalen of u deze techniek zelf wilt gaan hanteren en hiervoor een erkende opleiding wilt gaan volgen.
Prijs: afhankelijk van groep (indicatie € 100,- per persoon).

Voor de workshops behoort een locatie in Amstelveen tot de mogelijkheden. Mocht u zelf een locatie ter beschikking hebben kan ik daar (in overleg) ook naar toe komen. Hou in het laatste geval dan wel rekening met een reiskosten vergoeding.

Mocht u dus interesse hebben in een workshop, neemt u dan svp contact met ons op via E-mail: info@massagepraktijk-masseurs.nl  Bent u alleen en niet met een groep? Geen enkel probleem: U kunt op een wachtlijst plaatsnemen. Zodra het minimale aantal bereikt is volgt een mailing om tot een geschikte datum te komen.