Hoe werkt deze website?

Voor sommige mensen ‘vanzelfsprekend’, maar voor anderen soms toch ‘even zoeken’ op zo’n website. Tegenwoordig is iedere website dynamisch, vol met ‘social media’ knoppen, nieuwsfeeds (rss) waar men zich op kan abonneren… kortom, het kan soms best complex overkomen.

Ik heb geprobeerd om zoveel de ‘rust’ te behouden in de uitstraling van deze pagina’s, maar wellicht is het toch wel handig als ik even kort wat dingen aanstip.

Als u via een computer op onze website komt vind u rechts bovenaan de pagina knoppen die betrekking hebben op onze gegevens.
Komt u binnen via een smartphone of tablet  dan ontbreken deze knoppen maar staan deze deels ‘verstopt’ in de ‘menu’ knop.

o.a.:
Onze Facebook pagina, Onze twitter pagina, Onze google+ pagina, Onze Linked-in pagina, een handig Google Maps kaartje met ons adres wat u ook kunt gebruiken om een route beschrijving te maken. Een envelop waarmee in met 1 klik een emailtje naar ons kunt sturen en ten slotte een nieuwsfeed knop waarmee u zich kunt abonneren op nieuws van deze website .

 

Als u via een computer op onze website komt spreekt de menu balk daaronder wellicht voor zichzelf, waarbij opgemerkt dat het ‘pijtje’ naast ‘Welke behandeling’ aangeeft dat hieronder nog een menu ‘verstopt’ zit. Dit kunt u openen door erop te klikken. Op een smartphone of tablet ziet u boven aan het scherm een knop waar ‘menu’ op staat en ook die knop bevat meer pagina’s / keuzes als u daar op tapt.

 

Last but not least… met deze knoppen:

Doet u ons een enorm groot plezier omdat u daarme onze pagina’s kunt delen met UW vrienden binnen o.a. Facebook, Twitter, via e-mail of nog meer (via de ‘share’ knop). Met de laatste twee knoppen “Like” en “+1” geeft u aan dat u de betreffende pagina op prijs stelt. Dit werkt voor ons als een soort van ‘digitale’ mond-tot-mond reclame en waarderen wij derhalve enorm.

Mocht u nog vragen / opmerkingen / suggesties hebben over deze website en/of de navigatie… U weet nu hoe u dat aan ons kunt vertellen… hetzij direct hieronder… hetzij via 1 van de knoppen van uw keuze.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.