Facebook Twitter Gplus LinkedIn Google Maps E-mail RSS
magnify

Workshops

Men zegt wel eens: “kennis is macht…” maar de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik veel liever met zoveel mogelijk mensen.

Voor zowel grote als kleine groepen (maximaal 15, minimaal 5 deelnemers) kan ik ‘op maat’ workshops geven op het gebied van:

Triggerpoint Workshop voor consumenten
Wat zijn triggerpoints, hoe behandel je deze zelf, etc. Geschikt voor geïnteresseerden met weinig of geen vooropleiding.
Leerdoel: u leert de basis van deze therapie te begrijpen en in beginsel toe te passen op basis van een werkboek (niet inbegrepen). Na deze workshop weet u wat een triggerpoint is, hoe u deze kunt vinden en behandelen met enkele handige middelen (1 daarvan zit bij de workshop inbegrepen).
Voor ervaren triggerpoint therapeuten behoort intervisie uiteraard tot de mogelijkheden.
Prijs: € 60,-

Dorn Methode Workshop kennismaking
(vooropleiding minimaal MBO (sport)masseur)
Leerdoel: kennismaking met de theorie en techniek. Hoezo beenlengte verschil? Hoe meet ik dat? Hoe houd ik mijzelf ‘recht’, etc.). Een prima workshop om kennis te nemen van deze succesvolle techniek. Of om te bepalen of u deze techniek zelf wilt gaan hanteren en hiervoor een erkende opleiding wilt gaan volgen.
Prijs: € 60,-

Voor beide workshops behoort een locatie in Amstelveen tot de mogelijkheden. Mocht u zelf een locatie ter beschikking hebben kan ik daar (in overleg) ook naar toe komen.

Mocht u dus interesse hebben in een workshop, neemt u dan svp contact met ons op via E-mail: info@massagepraktijk-masseurs.nl  Bent u alleen en niet met een groep? Geen enkel probleem: U kunt op een wachtlijst plaatsnemen. Zodra het minimale aantal bereikt is volgt een mailing om tot een geschikte datum te komen.