Facebook Twitter Gplus LinkedIn Google Maps E-mail RSS
magnify
Home Laatste nieuws Nieuw artikel op Massage-info
formats

Nieuw artikel op Massage-info

Gepubliceerd op 11 januari 2012 door in Laatste nieuws

Onlangs heb ik een nieuw artikel geschreven voor Massage-info.nl
om wat meer bekendheid te geven aan de Dorn methode in combinatie met
Triggerpoint therapie.

Desgewenst kunt u dit artikel nalezen via de onderstaande link:

Dorn Methode; Jezelf uitlijnen met APK

Hieronder kunt u eventuele reacties kwijt of middels de knoppen delen met anderen voor wie het artikel wellicht interessant is om te lezen.

 

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
1 Comment  comments 

Een reactie

  1. Manon van der Meer

    Dit is een geweldige methode. Ik kwam met grote regelmaat bij de haptonoom om onder andere dit probleem op te lossen. Nu ik bij mijn broertje (ja ja) ben geweest kan ik voortaan mijzelf behandelen, omdat ik nu oefeningen heb gekregen, wat te doen als het ‘probleem’ zich weer voordoet. Dus als ik nu mijn heup of been of onderrug voelt…even zwaaien/ duwen en het is weer weg. Geweldig mechanisme. Je bent niet afhankelijk meer van een therapeut!

Geef een reactie